Wij hebben alle soorten parketvloeren!

Al langer dan 30 jaar hebben wij contact met alle soorten houtleveranciers in binnen en buitenland!

U vraagt het, Wij hebben het!


Parketvloeren

Bent u opzoek naar iets traditioneels? dan is een parketvloer voor u een ideale oplossing. Parketvloeren bestaan al een lange tijd en worden gezien als een sublieme finishinge touch van de inrichting van uw huis. 

Er zijn verschillende soorten parketvloeren. 

  • Massieve houten planken
  • Lamel planken
  • Visgraat vloeren

Neem contact met ons op!

Contact Offerte aanvragen

Parketvloeren

Wij hebben altijd acties lopen voor onze parketvloeren. Al onze vloeren zijn altijd van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Of u kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij kunnen alle soorten parketvloeren bestellen voor u!

Bel ons, chat met ons of stuur een offerte aanvraag met uw gewilde vloer of situatie.

Laat ons uw zoektocht beëindigen! 

Contact Offerte aanvragen

Welke parketvloeren zijn er?

Hieronder vind u uitleg over de verschillende soorten parketvloeren die wij aanbieden.

MAssieve houten planken

Massieve houten planken zijn planken vloeren die zoals de naam het al zegt, bestaan uit 100% massief hout. Dit hout komt regelrecht uit de boom en wordt vervolgens gezaagd in de juiste formaten. Deze planken kunnen afgewerkt worden met een olie of laklaag of juist onbehandeld.

lamel planken

Lamel planken zijn vloerdelen die bestaan uit een massieve houten toplaag van vaak 3mm. De onderkant van deze planken zijn vaak samengeperst hout of triplex. door deze massieve toplaag hebben deze planken wel het effect van een echte massieve houten vloer maar zijn de kosten hiervoor lager.

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn vaak massieve houten planken zonder mes en groef die in een visgraat patroon worden geplakt op de grond. Deze uitstraling is erg geliefd bij kenners van vloeren. Helaas worden visgraat vloeren steeds minder gelegd omdat hiervoor het vakmanschap verdwijnt. Gelukkig heeft Parketmarkt hier enorm veel ervaring mee!