Parket Schuren in Utrecht

Uw vloer schuren in de regio Utrecht

Bij Parketmarkt.nl begrijpen we dat uw houten vloer een belangrijk onderdeel is van uw huis. Daarom bieden we professionele vloerschuur diensten in Utrecht en omgeving. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, kunt u erop vertrouwen dat uw vloer in goede handen is.

Onze professionele aanpak

Onze specialisten zijn hoog opgeleid en hebben het ‘Allround Parketteur’ vakdiploma. We gebruiken alleen de beste kwaliteitsproducten en zorgen voor een uitstekende service. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw gerenoveerde parketvloer.

Parketvloeren schuren en behandelen

We gebruiken professionele machines om uw parketvloer te schuren. We beginnen met grof schuurpapier en werken geleidelijk naar fijner schuurpapier toe. Na het schuren wordt de vloer gepolijst en gestofzuigd, zodat deze stofvrij en glad is. Daarna kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals lakken, oliën of hardwaxen van uw parketvloer.

Wanneer moet u uw parket laten schuren?

Als de basis van uw parket nog in goede staat is, is het vaak goedkoper om het te laten schuren dan om nieuw parket te laten leggen. Een parketvloer kan meestal 4 tot 5 keer geschuurd worden, afhankelijk van de dikte van het originele parket. Bij Parketmarkt.nl zorgen we altijd voor een optimale kwaliteit.

Onderhoudsproducten voor uw parketvloer

Na het schuren en behandelen van uw vloer, kunnen we met onderhoudsproducten de laatste finishing touch aanbrengen. We hebben een breed scala aan producten die allemaal op een iets andere manier werken op uw vloer. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Neem persoonlijk contact op via 0641999245 of vraag een gratis offerte aan via de onderstaande knop.

Vraag offerte